Account en gegevens verwijderen

Je kunt je Yet-account op twee manieren laten verwijderen:

In de app

Ga naar Account › Instellingen › Account verwijderen. Je account en de bijbehorende gegevens worden dan verwijderd.

Via e-mail

Heb je geen toegang meer tot de app? Stuur dan een verzoek naar privacy@yettodo.nl. Wij verwerken je verzoek zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen één maand.

Aanmeldingen van deelnemers (alleen een naam) worden sowieso uiterlijk 3 maanden na de activiteit verwijderd of geanonimiseerd. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.